Babagan awake dhewe

Shenzhen JiaYi Entertainment Products Co., Ltd.

Produk berkualitas tinggi minangka jembatan menyang jagad iki.

 

Integritas minangka dhasar, inovasi minangka jiwa.

 

Profesionalisme nggawe kualitas, integritas nggawe nilai.

 

Sapa Kita?

Shenzhen JiaYi Entertainment Products Co., Ltd diadegaké ing 2013. We fokus ing casino lan produk hiburan, kalebu Kripik poker, Tabel poker, kloso poker, kloso Yoga, playing cards, shoes kertu, shufflers, dadu lan aksesoris sing gegandhengan.Saiki kita duwe akeh pelanggan ing Amerika Serikat, Meksiko, Malaysia lan Eropa, kanthi rega sing kompetitif lan layanan pra-sales lan sawise-sales sing apik.
Sawise meh sepuluh taun pembangunan terus-terusan lan inovasi, JiaYi wis dadi Produsèn chip anjog lan kondhang ing China.

Apa We Do?

Shenzhen JiaYi Entertainment Products Co., Ltd. spesialisasi ing R&D, produksi lan dodolan Kripik Keramik, Kripik lempung, Kripik ABS lan Kripik kristal.Lini produk kalebu produksi chip, kustomisasi chip, desain chip lan layanan lengkap liyane.Nyedhiyakake transfer termal, anti-pemalsuan, laser, engraving lan layanan teknis liyane.
Wilayah aplikasi kalebu kasino, klub, acara komersial, tandha bal golf, dolanan, pariwara, perabot, dekorasi, pengerjaan logam lan akeh industri liyane.Output saben dina tekan luwih saka 300.000 chip.Kita bisa nggawe miturut conto utawa desain pelanggan supaya bisa nyukupi kabutuhan sampeyan kanthi cara sing positif.

Kenapa Pilih Kita?

High Quality

Jiayi duwe pengalaman 8 taun ing lapangan casino.Melu sawetara pameran.Bengkel produksi standar dhuwur.output saben dina 300.000pcs Kripik poker.Ekspor barang kanggo akeh kamar casino.

Kekuwatan R&D sing kuwat

Kita duwe pusat R&D lan duwe kinerja sing apik ing proyek khusus.Akeh produk anyar sing diluncurake saben wulan.

OEM & ODM Ditampa

Ukuran lan wujud sing disesuaikan kasedhiya.Kita bisa kustomisasi ing Kripik poker, meja, Mat lan aksesoris liyane.Sugeng rawuh kanggo nuduhake desain sampeyan, ayo kerja bareng kanggo nggawe.

Layanan Kita

99,59% tingkat respon cepet priksa manawa meh saben customer njaluk respon ing 24 hours.We bisa kurban sampel free kanggo klien kita.Uga, kita duwe layanan sawise-sales sampurna menehi pelanggan pengalaman tuku lengkap.

Watch Us in Action!


Chat Online WhatsApp!