Kiinan PGT-mestari

Maaliskuun 26. päivänä Pekingin aikaa kiinalainen pelaaja Tony "Ren" Lin voitti 105 pelaajaa erottuakseen PGT USA Station #2 Hold'em Championship -turnauksesta ja voitti ensimmäisen PokerGO-sarjan mestaruuden voittaen uransa neljänneksi suurimman Palkinto 23,1W veitsi!

Pelin jälkeen Tony sanoi innoissaan."Tämä on ensimmäinen kerta urallani voittaa peli täällä, ja se tuntuu todella upealta!"Hän sanoi myös vaatimattomasti: "En ole paras pelaaja heidän joukossaan, mutta olen erittäin onnekas, ja jatkan osallistumista seuraaviin peleihin yrittäen saada lisää hyviä tuloksia PGT- ja WSOP Online Spring Tour-Main Eventissä."

2023032804002-768x512

26. maaliskuuta 2023 mennessä Tony on päässyt finaalipöytään 8 kertaa kaikista 16 turnauksesta, joihin hän on osallistunut tänä vuonna.Hän on GG Team Chinan todellinen valo!

Lisäksi hän on tähän voittoon luottaen varmistanut vuoden 2023 GPI:n Vuoden pelaajan valtaistuimen.Lisäksi Tonyn live-palkinnot ammattilaisturnauksissa nousivat myös US$427W:iin.

Kaikki tämä johtuu siitä, että hän pääsi finaalipöytään erittäin vahvasti niissä kolmessa pelissä, joihin hän osallistui 7 päivän sisällä.Nämä kolme peliä, 26. päivänä järjestettävien finaalien lisäksi, sisälsivät myös vuoden 2023 PGT #8 25K Omaha -tapahtuman, joka sijoittui 2., (352 750 dollaria) ja 7. sijalle PGT American #1 Texas Hold'em Opening Day -tapahtumassa ($52 500).

Kriittisin käsi ennen finaalia.Tällä hetkellä kentällä on enää neljä pelaajaa jäljellä.Nate Silverin 4,22 M jaardi on paras kentällä.Hän käytti 8♣7♣ BTN:llä korottaakseen 250.000.Tonylla oli toiseksi suurin merkkikoko 4.17M ja maksoi pieneltä blindilta 6♣9♥.2023032804004-768x436

Floppi on 8♥10♦Q♣.Sitten turn-kortti oli 7♦, mikä oli erittäin onnekas Tonylle suoran osumisessa.Teeskenneltyään ajattelevansa hän päätti mennä all-in ratkaisevasti, ja vastustaja maksoi.

Lopulta mitätön 4♦ putosi riveriin.Tämä käsi asetti Silverin putoamisen partaalle, ja Tony sai valtavan merkkiedun, mikä loi pohjan lopulliselle voitolle.

Viimeiseen heads-upiin saapuessaan Tony yhdisti voimansa Nacho Barberon kanssa, Argentiinan historian ykköspelaajan ja WSOP:n kultarannekkeen mestarin kanssa.Ennen floppia Nacho Barbero oli epäedullisessa asemassa, sillä hänellä oli vain 1,6 miljoonaa merkkiä.Hän työnsi all-in K♠7♠:lla, Tony vastaan ​​11,2 miljoonalla merkillä ja A♠5♦.Yhteinen kortti oli 2♣3♣5♣9♥A♣, ja Tony virnisti korvasta korvaan voittaen PGT US #2 Hold'em Championshipin.

Postitusaika: 31.3.2023